top of page

EACH COUPLE HAS THEIR STORY

Fall elopement in Iceland

image: Taylor & Porter

Hääsuunnittelija Helsinki / Turku / Tampere.

Olemme erikoistuneet aitojen ja yksilöllisten häiden luomiseen, autenttiseen tarinankerrontaan ja luovaan johtamiseen. Tarjoamme täyden palvelun hääsuunnittelua, kukkastailausta, tilasuunnittelua- ja stailausta sekä graafista suunnittelua.

 

Anna meidän kertoa tarinanne.
 

Tiedämme, kuinka haastavaa on löytää juuri oikeanlaista inspiraatiota Pinterestistä ja Instagramista. Miten helposti voikaan uppoutua kuvatulvaan, joka kertoo vain jonkun muun tarinaa. Miten helppoa onkaan unohtaa itsensä ja oma tarinansa prosessin aikana. Tässä me tulemme apuun. Tavataan ja jutellaan siitä, miten voisimme suunnitella teille juuri teidän häänne, kopioimatta suoraan jonkun toisten häitä.

 

Loimme Nord & Maen kertomaan juuri teidän tarinaanne yksilöllisten häiden ja aidon lifestyle-sisällön kautta. Te olette meidän ensisijainen inspiraatiomme kohde jokaisessa projektissamme. Michaela Egger ja Lotta Norokytö perustivat Nord & Maen kahdeksan vuotta vanhan ja monen kertaan palkitun Hey Lookin sisarbrändiksi.

 

Vuosien varrella olemme saaneet suunnitella, toteuttaa ja stailata satoja häitä, tapahtumia ja kuvauksia. Olemme työskennelleet yhdessä H&M:n, & Other Storiesin ja Lumenen kaltaisten brändien kanssa ja töitämme on voinut nähdä niin TV:ssä kuin korkean profiilin kansainvälisissä printti- ja nettijulkaisuissakin. Näiden vuosien aikana olemme rakentaneet mahtavan verkoston, joka koostuu toinen toistaan taidokkaimmista alihankkijoista, toimijoista, freelancer-stailisteista, -floristeista ja muista luovista osaajista, joita voimme nyt jo kutsua ystäviksemme. Häidenne, tapahtumanne, kuvaustenne tai projektinne suunnittelussa ja toteutuksessa voimme luottaa tähän rautaiseen verkostoon aina uudelleen ja uudelleen, luoden upeita ja ikimuistoisia tuotantoja.

 

Joka vuosi otamme vastaan vain rajallisen määrän häitä ja muita projekteja varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun ja palvelutason asiakkaillemme.

   

As seen on

as-seen-circle_2019.png
Screen Shot 2019-01-29 at 17.49.00.png

Michaelasta ja Lotasta

Olemme tehneet töitä yhdessä jo yli kymmenen vuoden ajan. Alusta saakka meidät on yhdistänyt halu toteuttaa hyvin toimivia ja suunniteltuja, aidontuntuisia ja laadukkaita tapahtumia ja designeja. Täydellisyyden tavoittelijoiksikin meitä voi kutsua, sillä olemme alusta saakka halunneet tehdä työmme niin, että se täyttää myös alan kansainvälisen tason korkeat standardit.

 

Teemme aina hieman enemmän, kuin mistä asiakkaamme maksavat meille. Se tekee meistä ehkä hieman huonoja liikenaisia, mutta emme voi vain olla tavoittelematta parasta mahdollista lopputulosta asiakkaillemme. ”Tarpeeksi hyvä” ei kuulu sanavarastoomme. Meitä voisi sekä kuvailla luoviksi ja tunteellisiksi että myös pragmaattisiksi. Unelmoimme suuresti, mutta löydämme aina realistiset ja käytännönläheiset tavat toteuttaa suunnitelmamme.

 

Asiakkaidemme tarinoiden kertominen on meidän intohimomme. Meille ei ole väliä, jos teidän brändinne ei kohtaa täysin omamme kanssa – emme yritä myydä teille vain siksi, että se näyttäisi hyvältä portfoliossamme. Me haluamme esittää teidät niin kauniilla ja luonnollisella tavalla kuin vain on mahdollista. Haluamme saada teidät loistamaan ja olemaan oman tarinanne keskipiste. Mahdollisuus työskennellä eri ihmisten kanssa ympäri maailmaa tällä tavoin on meille suurin mahdollinen palkinto.

Organic wedding design Finland

image: Susanna Nordvall

Kiitokset

I just want to thank both of you again for the breathtakingly beautiful job you did to make our wedding absolutely perfect.

 

Thank you for putting together a wedding dream team that from hair to food to photography to music matched our wishes exactly.

 

Thinking back to what we were envisioning when we first contacted Nord & Mae, you created exactly the atmosphere and style we wished for. That in itself is incredible, because we didn't have anything specific in mind, just a loose idea of things we didn't want. It was wonderful to work with you, because we didn't have to stress at all about our big day. We could totally rely on your professionalism.

Miina & Mark

Kiitos kaikesta! Kaikki meni mielettömän upeasti, paremmin kuin olisimme uskoneet, ja vietimme elämämme upeimman päivän.

Peilisalin seremonia oli intiimi ja herkkä, niin kaunis! Valkoinen sali - AMAZING!!!! Tila oli niin tavattoman kaunis ettei mitään järkeä - kaikki kehui.


Julia & Henri

___

Tuhannet kiitokset vielä kaikesta taikuudesta, jonka järjestitte!

Teitte suurenmoista duunia, ja päivästämme taianomaisen.

 

Victoria & Max 

Dearest Team Nord & Mae!

 

As we are some 6 months into wedded bliss, I wanted to let you both know we are still living the dream. Whilst things dont always go to plan in life, I can certainly say that our wonderful wedding that you all help create from start to end went very well and to plan. I cannot think of anything that went wrong or that we could have done better. That is a true testament to your professionalism and personal touches.

 

I often think about the meetings and the planning sessions, knowing all the hard work you put in and wanted to say thank you once again.

 

Love, Eila and Nicolas

bottom of page