top of page

EACH COUPLE HAS THEIR STORY

Hääparit

Tervetuloa!
 

Paljon onnea kihlautumisenne johdosta! Olemme iloisia, että löysitte tienne sivuillemme. Tiedämme, että juuri nyt kaikki häiden suunnitteluun ja järjestämiseen liittyvä saattaa tuntua hieman häkellyttävältä.

Olemme olleet samassa tilanteessa suunnitellessamme ensimmäisiä

tapahtumiamme. Tehtävää on paljon ja saattaa tuntua, ettei edes tietdä mistä aloittaa.

 

Onneksenne teidän ei tarvitse tehdä kaikkea itse. Oikeastaan teidän ei tarvitse tehdään yhtään mitään itse, ellei teistä tunnu siltä. Täyden palvelun hääsuunnittelustudiona tarjoamme kaiken kattavan häiden suunnittelun, designin ja tuotannon. Kaiken lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä parhaimpien hääpalveluntarjoajien kanssa, että häissä tulisi olla kyse ennen kaikkea teistä

Talonsisäiset palvelumme:

Hääsuunnittelu & koordinointi

Stailaus & suunnittelu

Luova ohjaaminen

Kukkastailaus & design

Kalligrafia & graafinen suunnittelu

 

Olettepa sitten suunnittelemassa suuria 500 hengen hääjuhlia, intiimiä

häädinneriä ystävienne kesken tai naimisiin karkaamista maailman reunalle, meidän kattavat palvelumme pitävät huolen, että

voit rauhassa jättää kaiken suunnittelun meidän harteillemme. Teidän ei tarvitse etsiä erikseen suunnittelijoita, floristeja, stailisteja, graafikoita jne. – voitte vain rentoutua ja nauttia.

Prosessimme

 

Jokaisen parin ja häiden ollessa yksilöllisiä, on myös jokainen

suunnitteluprosessinsa oman näköinen. Toiset parit haluavat työskennellä

tiiviisti kanssamme ja olla mukana päättämässä jokaisesta yksityiskohdasta, meidän ohjatessa koko suunnitteluprosessia, kun taas toiset parit luottavat kaiken käsiimme. Saatte itse vaikuttaa siihen, kuinka paljon haluatte olla mukana suunnitteluprosessissa.

Emme tarjoa valmiita paketteja, vaan suunnittelemme jokaisen tarjouksen juuri teidän tarpeisiinne. Ymmärrämme, että kaltaisiamme palveluita on hankala ostaa, mistä syystä hinnoittelumme on täysin läpinäkyvää. Materiaalikulut, kuten kukat ja kankaat yms. lisätään suunnittelu- ja stailauspalkkioomme ilman lisäkuluja. Tarjouksemme sisältää aina eritellyn budjetin, josta näette investointinne rivi riviltä.

Jokaisessa suunnitteluprosessissa on kuitenkin aina yksi muuttumaton asia. Haluamme istua kanssanne alas, tutustua teihin ja antaa teidän tutustua myös meihin. Häiden luottaminen jonkun toisen käsiin ei ole mikään pieni asia ja meille se on aina mitä suurin kunnia. Haluamme teidän olevan 100% varmoja siitä, että voitte luottaa meihin tässä tehtävässä.

Kun alamme kuvittelemaan suurta päiväänne, pyydämme teitä unohtamaan kaiken mitä olette nähneet Pinterestissä tai Instagramissa. Etsimme sitä jotain, mikä saa teidän silmänne säihkymään. Kun suljette silmänne, millaisen hääpäiväin te näette? Siitä me haluamme aloittaa. Pistämme sydämemme peliin, jotta saisimme luotua teille juuri oikeanlaisen tunnelman häihinne. Teidän häidenne tulisi olla juuri teidän, eikä vain kopio jonkun toisten häistä.

> Ota yhteyttä tänään ja aloitetaan suunnittelu yhdessä!

Usein kysytyt kysymykset

”Olemme jo suunnitelleet häämme suurimmilta osin, mutta nyt kaiken

yhteenveto ja itse hääpäivän onnistuminen askarruttaa. Onko liian myöhäistä varata palvelujanne?”

Ei tietenkään. Asioiden yhteenveto on juuri meidän juttumme. Pidämme huolen, että kaikki varaamanne palveluntarjoajat ovat briifattuja, hoidamme mahdolliset muut avoimet asiat ja koordinoimme valmistelut sekä itse juhlapäivän, jotta te voisitte nauttia onnistuneesta hääjuhlasta.

”Teettekö vain pieniä ja intiimejä hääjuhlia?”

Emme. Keskivertohäissämme on noin 100 vierasta. Teemme kaikkea aina

pienistä intiimeistä hääjuhlista suuriin hääjuhliin. Kaikki on mahdollista.


Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

”Haluaisimme karata kahdestaan naimisiin, miten voisitte auttaa meitä?”

 

Olisimme mielellämme mukana järjestämässä unelmienne häitä vain teidän kahden kesken. Teemme kaikkemme, jotta teidän hääpäivänne olisi täynnä taikaa ja kaiken kaikkiaan mitä unohtumattomin, eikä vain autossa ajelua kuvauskohteista toisiin.

Lue lisää täältä!

”Teettekö vain täydenpalvelun häitä, vai voimmeko ostaa vain osan palveluista?”

Autamme mielellämme teitä kaikessa mahdollisessa, mutta totta kai tarjoamme myös vain osittaisia palveluja. Palveluihimme kuuluu aina hää- ja kukkastailaus, ja suurin osa asiakkaistamme varaakin meidät pääsääntöisesti vain näihin tarpeisiin.

bottom of page